Illustrationer

Illustrationer

Udforsk illustrationer og grafik her på siden her eller følg knappen herunder til instagram

Print og illustrationer laves både analogt og digitalt. Jeg anvender forskellige medier, blandt andet kuglepenstegninger, akvarel og digitalt.

Jeg arbejder med analog og digitale udtryk, der tilpasses den enkelte case. Jeg tilbyder kommission hvis der er et projekt du ønsker illustreret. Eksempler på tidligere cases, er webikoner, grafik til videoer samt tegninger til private, fx et stamtræ.

 • Kulturnatten 2022

  D. 14 oktober 2022 er jeg del af en udstilling om KLIMA ved Kulturhus indre by. Jeg kommer til at udstille en række af fotos med titlen “KØD”.

  “KØD”


  Af Amalie Bülow Leegård er et spekulativt fotografisk værk der undersøger tankerne omkring fremtiden for kød. Ser vi kød på samme måde om 50, 100 eller 200 år?

  Historisk har vores syn ændret sig på hvordan vi ser begivenheder i et kontemporært lys. Derfor er det ikke utænkeligt at vores syn på hvordan vi spiser, producerer, konsumerer og behandler kød, vil ændre sig og fremtiden vil se noget anderledes ud.

  Bæredygtighed er noget der stiller krav til alle industrier og man må enten følge med eller dø ud. Hvad hvis du var kød eller kødet var dig?

  Tak til slagteriskolen

 • DOKU: Hvor er mindestederne for de brændte troldfolk?

  Til oktober 2022 udkommer min minidokumentar “HEX – de brændte troldfolk i Danmark”, der undersøger hvem heksen er og hvilke mindesteder der eksisterer i dag for dem der blev henrettet og brændt på bålet. Filmen bliver vist i Kultur Caféen på Christiania d. 8 oktober 2022.

  Det er nemlig meget begrænset hvilke steder vi har til at mindes dem. I Danmark findes to officielle mindetavler, en i Køge og en i Ribe. Begge synes i højere grad at mindes dem der blev udsat for trolddom, end dem der blev brændt. Jeg finder det interessant hvordan vores perspektiver ændrer sig undervejs i historien, når historien kommer på afstand og jeg undrer mig over hvorfor historien om at vi brændte mennesker af ikke fylder mere i vores nutid.

  Måske skyldes det at heksen som person et blevet “mytificeret” og vi i mindre grad kan adskille heksen fra den mytologiske karakter, og i stedet se hende/ham, som del af det virkelighedsbillede man havde engang.

  Jeg har filmet i Køge og i Ribe, hvor mange trolddomsprocesser fandt sted. I Køge har forfatter Olga Ravn lavet et mindested der mindes dem der blev udsat for hekseprocesserne, som del af en udstilling på KØS. I Ribe har Sydvestjyske museer skabt muset “HEX! Museum of Witchcraft” og jeg har interviewet de to kvinder der har været med til at skabe museet, Maria Østerby Elleby og Louise Hauberg Lindgaard. Begge er PhD i historie og museumsinspektører.

  “HEX” minidokumentaren havde sin første screening i Huset KBH d. 8 september,
  samt en efterfølgende screening i Kultur Ca´féen på Christiania d. 8 oktober.
  Filmen forventes at udkomme ultimo 2022

Kontakt mig

Collaboration? Kommision? Nysgerrig?
Skriv til mig i formularen