Introduktion – hvem er jeg?

Multimediemenneske med fokus på visuel formidling

Mit navn er Amalie Bülow Leegård og jeg beskæftiger mig med visuel formidling i form af illustrationer, videoproduktion og foto. Jeg producerer videns- og dokumentarvideo, samt video til web og SoMe i kort format (10 sekunder – 5 minutter.)

Pt. er jeg ansat ved en ungdomsklub, hvor jeg laver forløb med musik og teater. Ved siden af laver jeg freelance videoproduktion, SoMe & foto.

Min tilgang og speciale er kognitiv filmvidenskab der beskæftiger sig med hvordan vi opfatter film med hjernen, og hvordan dette kan bruges til at skabe den rette video eller produkt. Kognitiv filmteori handler også om vores opmærksomhed og input, fx hvor længe vi kan koncentrere os om at se på det samme og hvordan vi bedst lærer ny viden.

På min hjemmeside viser jeg et udpluk af de videoer jeg laver, og jeg opdaterer (langsomt men) løbende projekter. Du kan også dykke ned i mine illustrationer eller følge med på instagram hvor jeg tegner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s